Τα Κάγκελα μας

Το σύστημα Quattro

Το σύστημα Quattro είναι ένα μοναδικό σύστημα που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Altia και συνδυάζει προφίλ αλουμινίου με ένα εύρος από χυτά στοιχεία και εξαρτήματα.

Το Quattro προσφέρει μοναδική ευελιξία και λειτουργικότητα. Αποτελεί τη βάση για ένα πρακτικά απεριόριστο εύρος συνδυασμών και διατάξεων, τόσο για κάθετη όσο και για οριζόντια εφαρμογή, σε κάγκελα, σκάλες και φράκτες.

Οι καθαρές του γραμμές και η αφαιρετική του αισθητική το καθιστούν μοναδικό με την έννοια ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε κλασικά / παραδοσιακά κτήρια όσο και σε πιο μοντέρνα ταυτόχρονα.

Το σύστημα Quattro έχει πιστοποιηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό CEBTP με βάση τις προδιαγραφές NF P 013 – που εγγυώνται την αντοχή του τόσο σε κρούση όσο και σε εφελκυσμό.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα συστήματα Quattro

Σειρά Mediterraneo

Μία σειρά που περιλαμβάνει μοναδικά σχέδια με έμπνευση από τη Μεσόγειο, με αναφορές στη φύση, τον πολιτισμό της και την τόσο οικεία αισθητική της.

Πατήστε εδώ για να δείτε την σειρά Mediterraneo

Σειρά Classics

H σειρά Classics περιλαμβάνει δημιουργίες που ξεπερνούν το χρόνο. Αισθητική που έχει αποδείξει την αξία της, με αναφορές σε διαχρονικά σχέδια.

Πατήστε εδώ για να δείτε την σειρά Classics